A la carte frokost
Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00
Drikkelse
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Pinsefrokost
18, 19 og 20 maj
Fra kl. 12 – 15
Restauranten lukker kl. 16:00
1 Servering
Hvide asparges – fjordrejer.
Karrysild – karrysalat – æg
Rødspættefilet stegt i brødkrumme – med rød remoulade og citron.
Letrøget laks imperiale – rygeostcreme, karse, syltede sennepskorn og ørredrogn.
2 servering
Det bedste fra grisen
Grønne asparges – sherrysauce – nye Fynske kartofler – brøndkarse
3 servering
Bagte rabarber – koldskålssorbet – crumble.
Pinsefrokost 595 kr.
Der kan desværre ikke tages højde for allergier og intolerancer i Pinsefrokost
Drikkelse
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.